sadsad x
asdasd

DERMOKOZMETİK

Güvenli ve güzelliğinize güzellik katacak ürünler

CİLT DURUMU VE İHTİYACINA ÖZEL ÇÖZÜMLER

Cildinizin yağ ve nem dengesine en uygun ürünleri keşfetmek için, cilt tipinizi seçin.

CİLT TİPİNİZE UYGUN SEÇİMLER

Cildinizin yağ ve nem dengesine en uygun ürünleri keşfetmek için, cilt tipinizi seçin.
NORMAL CİLT
  • Pürüzsüz ve yumuşak
  • Işıltılı – ipeksi görünüş
  • Belirgin olmayan gözenekler
KURU CİLT
  • Sert ve gergin
  • Mat görünüş
  • Yağ – Su dengesi bozulmuş
KARMA CİLT
  • Yağlı T bölgesi:
    Siyah noktalar, parlak görünüm
  • Kuru yanaklar: Rahatsız, gergin
YAĞLI CİLT
  • Parlayan Görünüm
  • Akneye eğilim, siyah noktalar
  • Geniş gözenekler

DERMOKOZMETİK MARKALAR

Dermokozmetik kelime anlamı olarak, dermatoloji tıp dalı ile kozmetik kelimelerinin birleşiminden oluşturulmuş bir tanım. Dermokozmetiklerin kullanım alanı ise belirli cilt sorunlarının düzeltilmesi, cildin korunması, cilt konforunun sağlanması, yaşlılık belirtileri gibi problemlerin önlenmesinde ya da hafifletilmesi, cildin menlendirilmesi, yatıştırılması ve desteklenmesi olarak tanımlanabilir. Bununla birlikte saç ve vücut için kullanılan dermokozmetik ürünler de vardır. Dermokozmetik ürünler, Krem, losyon tonik, Cilt serumu, Temizleme jeli, köpük, Şampuan , Jel , katı pudra, Maske şeklinde olabilir. Bunun yanı sıra yağ karışımları da sık sık kullanılan ürünler arasındadır. Dermokozmetik ürünler ile ilgili blog yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.