sadsad x
asdasd
Solante Güneş Ürünleri

 Solante Güneş Ürünleri, farklı cilt problemlerine farklı çözümler sunan köklü ve etkili bir güneş ürünleri markasıdır. Solante PregnaHamileler için özel losyondur. Solante Pigmenta ciltteki leke görünümleri için özel bir güneş losyonudur. Solante Acnes ve Solante Acnes Tinted akne görünümlü ciltlere özel güneş koruyucudur. Solante Telerubor ve Solante Telerubor Tinted kızarıklık sorunu yaşayanlar için güneş koruyucudurAtopik ciltler için ise Solante Atopica Güneş Koruyucu önerilmektedir. Çocuklara özel olarak Solante Kids , bebekler için Solante Baby Güneş losyonları önerilmektedir. Yetişkinler ve çocukların ciltlerinin aynı özellikte olmadığı ortadadır. Bu nedenle bebek ve çocukların yetişkinlerle aynı güneş ürünlerini kullanmaları da doğru değildir. Farklı cilt problemleri yaşayan farklı cilt tipleri için mutlaka uygun güneş kremi seçilmelidir. Solante Güneş ürünleri bu açıdan oldukça geniş bir ürün seçeneği sunarak dermatologlar tarafından en çok önerilen güneş ürünleri arasına girmeyi başarmıştır. Solante Güneş ürünlerini bu satış sayfamızdan indirimli olarak online satın alabilirsiniz.

Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.