sadsad x
asdasd

Bioxcin Ürünleri
Bioxcin şampuan ve serumlar, saç dökülmesi ve çeşitli saç sağlığı sorunlarına yönelik kullanılan saç bakım ürünleridir. Dış güzelliğin temel unsurlarından biri de saç ve saçlı deridir. Saç bakım ürünleri ve saç dökülmesine karşı, saçları güçlendirici şampuanlar ve serumlar üretmek konusunda müthiş bir başarı yakalayan , tamamen yerli yatırım olan Biota Laboratuvarları tarafından üretilen Bioxcin Ürünleri ülkemizde, saç bakımı konusunda adeta yeni bir dönem açmıştır. Bioxcin Markasının  yakaladığı bu başarı bir çok firmanın saç bakım ürünleri alanına ilgisini arttırmıştır.   Geçmişte bir kaç ürün ve iyi reklamlarla bir süre sektörde tutunan sonra yok olan bir firmanın aksine Bioxcin kurulduğu 2002 yılında başarısını arttırarak devam ettirmesini Üniversitelerle ortak yürüttüğü bilimsel çalışmalara ve Ar-Ge'ye verdiği öneme borçludur. Bitkisel kaynaklı etken maddeler kullanılarak hazırlanan Bioxcin Şampuan ve Bioxcin Serum'lar  uzun süredir kullananlar tarafından etkili bulunan ve olumlu yorumlar alan ürünlerdir. Bu gün Bioxcin ürünleri ABD dahil 70'ten fazla ülkede aynı isimle satılan bir ulusal gurur kaynağımız haline gelmiştir. Bioxcin Forte Şampuan, Bioxcin Genesis Şampuan, Bioxcin Femina Şampuan, Bioxcin Saç Bakım Yağı, Bioxcin Serum, Bioxcin Vitamin Komplexi en çok kullanılan ürünlerdir. Doğanın bizlere sunduğu mucizeler olan bitkiler içerdikleri maddeler ile antik çağlardan bu yana kullanılan ,güzellik ve şifa kaynaklarıdır. İnanlığın bu binlerce yıllık bitki tecrübesi, günümüzün bilimsel ve teknolojik imkanları ile geliştirilen modern formüller ile saç ve cilt sağlığına katkı sağlıyor. Ülkemizde de 10.000'i aşkın bitki türü bulunurken bunlardan 3000 kadarı sadece ülkemizde yetişen endemik bitkilerdir. Gücünü bitkilerden alan Bioxcin ( Bioksin )  saç sağlığı ve saç sökülmesini önlemek amacıyla her gün daha çok kişi tarafından tercih edilmektedir.
Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.