sadsad x
asdasd
Tonik-Losyon
Cilt temizliğinin ikinci adımı cildin toniklenmesidir. Tonik ve losyonlar, cilt temizleme jelleri/köpükleri ile cildin yıkanarak temizlenmesinin ardından cilt yüzeyinde/gözeneklerde kalan kir ve yağların ciltten arındırılmasını sağlar. Gözenekleri derinlemesine temizler ve gözenek sıkılaştırıcı etki yaparak gözenek görünümünü minimize eder. Gözeneklerin tıkanmasını azaltmaya yardımcı olur. Siyah nokta azaltıcı losyon ve tonikler, siyah noktaları arındırarak ciltte ferahlık ve pürüzsüzlük yaratır. Tonik ve losyonlar, cildin büyük ölçüde rahatlatılmasında ve hafiflik kazanmasında etkili olmaktadır. Cilt tipine ve sorununa uygun olarak seçilen tonik ve losyonlar; kullanılan cilt bakım ürünlerine cildi hazırlayarak cilt ürünlerinin cilde daha fazla nüfuz etmesini ve daha etkili olmasını sağlamaktadır. En fazla tercih edilen tonik-losyon markaları; Avene, Babe, Bioderma, Bliss, Caudalie, Clinique, Darphin, DCL, DDF, Dermalogica, Dr.Murad, Farmona, Filorga, Garnier, La Roche-Posay, Neutrogena, NUXE, Organique, Perricone MD, Sebamed ve Vichy’ dir.
Bu Kategorideki Tüm Markaları Görmek için Tıklayınız.
Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.