sadsad x
asdasd
Maskeler
Cilt maskeleri, cilt bakımının ayrılmaz parçasıdır. Her cildin ve cilt tipinin ihtiyacına göre değişmekle birlikte genellikle haftalık olarak uygulanır. Maskeler, cildin ihtiyacına ve cilt sorununa göre aktif doğal özler, vitamin ve antioksidanlar içermektedir. Cildi besleyici, yenileyici ve düzenleyici bu içerikler, maskenin ciltte kaldığı süre boyunca cilt dokusuna tamamen nüfuz ederek cilt bakım ürünlerinin etkisini de arttırmaktadır. Cilt maskeleri; temizleyici maskeler(ölü deriyi atarak tıkanmış gözenekleri temizler), nemlendirici maskeler, besleyici maskeler, arındırıcı maskeler, sivilce maskeleri, anti-aging etkili maskeler olmak üzere çeşitlenirken, kuru ve hassas cilt maskeleri-yağlı cilt naskeleri-normal cilt maskeleri-lekeli cilt maskeleri-olgun cilt maskeleri olarak da cilt tiplerine göre sınıflanmaktadır. En fazla tercih edilen cilt maskesi markaları; Auriga, Avene, Bettina Barty, Bioderma, Bliss, Caudalie, DCL, Dermalogica, Filorga, Lierac, Nuxe, Organique, Priori, Soskin, Uriage, Vichy ve Zorah' tır.
Bu Kategorideki Tüm Markaları Görmek için Tıklayınız.
Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.