Dermalogica Precleanse 30ml

cilt ve makyaj temizleyicisi
Derin temizleme sağlayan yağ, makyajı ve birikimleri ciltten temizler. Daha temiz görünen bir cilt için Çift Temizleme rutinine PreCleanse ile ulaşın. Aşırı sebumu (yağ), güneş koruyucularını, suya dayanıklı makyajı, çevresel kirleri ve gün içinde ciltte  biriken ürün kalıntılarının cilt...... daha fazla bilgi için tıklayınız
%15
İndirim
Piyasa Fiyatı
650,00
Satış Fiyatı
552,50
stokta var
güvenli alışveriş
  • açıklama
  • ürün sistemi
  • yorumlar
  • Soru Sor
  • Dermalogica Precleanse 30ml

    Derin temizleme sağlayan yağ, makyajı ve birikimleri ciltten temizler. Daha temiz görünen bir cilt için Çift Temizleme rutinine PreCleanse ile ulaşın. Aşırı sebumu (yağ), güneş koruyucularını, suya dayanıklı makyajı, çevresel kirleri ve gün içinde ciltte  biriken ürün kalıntılarının cilt yüzeyinden atılmasını sağlar. Yağlı cilt durumları için uygundur. 

    faydaları

    • Gözenekleri tıkamadan yağı giderir.                                       
    • Düzenleyici yağ asitleri cildi besler.                                        
    • Dermalogica temizleyicisinin daha etkili çalışmasını sağlar.

    kullanım şekli

    Kuru elinize ürünü alın. Yüzeydeki yağ ve kiri çözmek için kuru yüzünüze ve gözlere masaj ile uygulayın. Birikimlerin ve konjesyonların olduğu bölgelere yoğunlaşın.Ellerinizi ıslatın ve ürün süt emulsiyon kıvamına gelene kadar masaj ile uygulamaya devam edin. Ilık su ile durulayın.Profesyonel temizleme sonuçları için  önerilen Dermalogica Temizleyicisi ile devam edin.

     

    seyahat boylar

    ürün sistemi

    + daha fazla bilgi için tıklayınız
     

içerikler

Caprylic/Capric Triglycerides,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Extract, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Dicaprylyl Carbonate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, C12-15 Alkyl Benzoate, Citral, Limonene.

Ürün içerikleri zaman zaman güncellenebilir. En yeni ve tam içerik listesi için ürün ambalajına bakınız.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.