Tükendi
Gelince Haber Ver
Cilt Bakım ürünü ve Dermokozmetik kategorisi siparişinizde Alls Biocosmetics Organik CicaVera Prebiyotik Tonik 200 ml 459 TL yerine 149 TL!
From Natura Everyday Refresh SOS Sprey 140 ml Ferahlatıcı Mist ÖZEL FİYAT 199.90 TL
Akne Ve Sivilceye Yönelik Bakım Kategorisinden ürün alımınızda Propia Clearskin Anti-Pimple Patch 9 Adet 337 TL yerine 199.90 TL!
Cilt Bakım ürünü siparişinizde Innova Wash Gel Normal ve Yağlı Ciltler İçin Temizleyici Köpüren Jel 150 ml 301 TL yerine 149.90 TL!
From Natura Kadınlar İçin Terleme Karşıtı Roll-on Deodorant 75 ml ÖZEL FİYAT! 419 TL yerine 188.55 TL!
Nemlendirici Kategorisine Özel Fiyat Plante Cosmetics Ato+ Intensive Balm Nemlendirici Balsam 400 ml 689 TL yerine 529 TL!
Dermokozmetik Kategorisine Özel Fiyat İdea Derma Hassas Cilt Yüz Temizleme Köpüğü 100 ml 448 TL yerine 279 TL!
Cilt Bakım ürünü siparişinizde Uriage Bariesun SPF 50+ Orta Ton Renkli Güneş Kremi 50 ml 739 TL yerine 399.90 TL!
Cilt Bakım ürünü siparişinizde Mamaaura Baby Cleansing Milk 200 ml 540 TL yerine 149.90 TL!





Salisilik asit + hyalüronik asit probiyorik türevi

Ciltte hızla emilen hafif dokusuyla yağlı his bırakmaz. Cilt anında arınmış ve nemlenmiş hisseder.

Sabah ve akşam temizlenmiş ve kuru cildinize tek başına veya serumdan sonra uygulayın. Göz çevresi ile temasından kaçının.
Ürün Adı:
Vichy Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care 50 ml
Ürün Markası:
Vichy
Ürün Boyutu:
50 ml
Özet Bilgi:
%2 Salisilik Asit (BHA) ve Sarkosinik asit,Hyaluronik asit içeriğ ile cilt kusurlarının ve leke görünümüne karşı bakım sağlayan nemlendirici krem.
Ürün Faydaları:
Cilt kusurlarının ve lekelerin görünümünü azaltır.
Gözeneklerin görünümünü azaltır ve cilt daha az yağlı görünür.
Uzun süreli nemlendirme sağlar.
VICHY ÇÖZÜMÜ: Cilt kusurlarının görünümünü azaltmak için tasarlanmış yenilikçi bir formül. 2 aktif içerik ile güçlendirilmiştir: % 2 SALİSİLİK ASİT (BHA)
– Lekelerin ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için optimum konsantrasyon.
SARKOSİNİK ASİT - Aşırı sebumu azaltmaya yardımcı olur. Hızlı emilim, Mükemmel bir makyaj bazı. Alkol içermez
Kullanım Şekli:
NORMADERM temizleme jeli ile cildi temizledikten sonra her sabah ve akşam tüm yüze uygulayın.
Göz çevresiyle temasından kaçının
Ürün Bileşimi:
6891 54 03 - AQUA / WATER / EAU • GLYCERIN • BlITYLENE GLYCOL • SALICYUC AC ID • ISONONYL BONOPANGATE • /MIN • ROOM EDALGIN•ZHC SAKE • BIRDA FEEIMEhT LYSATE • SARCOSINE • SODIUM HYAWRONATE • SODIUM HYDR DE• TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE • ASCO RBYL GWC OSID E *ACETIC ACID •ACRYLATES1 C10-30ALKYLACRYLATE CROSSPOLYMER• BOSACCHARIDE GUM-1 • CAPRAYI GLYCOL • LACTIC ACID• MALTOOEXIBIN • FEN1Y LENEGIYal L • SODIUM POIYACRTIATE • YANNAN GUM• SODIUMBEN ZGATE • PARFUMI FRAGRANCE. DA e PI.L.117001 3901