sadsad x
asdasd

Lansinoh Ürünleri

   Her anne bebeği için en iyisini ister ve bebek için yaşama en iyi başlangıç emzirmedir. Emzirmek her ne kadar doğal bir süreç olsa da, bazı anneler bu konuda yardıma ihtiyaç duyabilirler. Lansinoh 30 yılını sadece emzirmeye yönelik yenilikçi ürün yelpazesi ile geliştirmeye adamıştır.
   Lansinoh HPA Lanolin Göğüs Ucu Kremi, Lansinoh ailesinin ilk ürünüdür. Lansinoh HPA Lanolin’in Resheda’nın Amerika’daki evinin mutfağında başlayan hikayesi, sonrasında meşhur mor ambajı ile dünyada 60’ı aşkın ülkede anneler ile buluştu. Lansinoh alkol içermeyen lanolin anlamına gelmektedir. 1984 yılında kurulan Lansinoh, HPA Lanolini piyasadaki kozmetik içerikli ürünlere alternatif olarak, güvenli ve etkili bir göğüs ucu kremi olarak annelere sundu. Ve Lansinoh HPA Lanolin tüm emziren anneler için kurtarıcı oldu. Lansinoh’un ilk ürününü olan HPA Lanolin kremi emzirmeye yönelik yenilikçi ürünler takip etti. Lansinoh markası bugün 60’ı aşkın ülkede annelere buluşmaktadır
    Lansinoh markasının tüm ürünlerine sitemizden online olarak ulaşabilirsiniz.

Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.