Dermalogica Special Cleansing Gel 50ml

tüm cilt durumları için köpüren jel temizleyici (seyahat boy)
Tüm cilt durumları için sabun içermeyen, köpüren temizleyici. Her gün kullanım için hafif ve naziktir. Oğul Otu ve Lavanta Özleri ile cildi ferahlatır. Faydaları Cildin doğal dengesini bozmaz. Kullanım şekli PreCleanse uygulamasından sonra az bir miktar jeli elinizde...... daha fazla bilgi için tıklayınız
%15
İndirim
Piyasa Fiyatı
590,00
Satış Fiyatı
501,50
stokta var
güvenli alışveriş
  • açıklama
  • ürün sistemi
  • yorumlar
  • Soru Sor
  • Dermalogica Special Cleansing Gel 50ml

    Tüm cilt durumları için sabun içermeyen, köpüren temizleyici. Her gün kullanım için hafif ve naziktir. Oğul Otu ve Lavanta Özleri ile cildi ferahlatır.

    Faydaları

    • Cildin doğal dengesini bozmaz.

    Kullanım şekli

    PreCleanse uygulamasından sonra az bir miktar jeli elinizde köpürtün, nemli yüz ve boyna uygulayın. Ilık su ile durulayın. Multi-Active Toner ve önerilen Dermalogica Nemlendiricisi ile devam edin.

     
  • temel cilt bakımı

    Cilt bakımı, cilt görünümü ile ilgili olduğundan en az dişlerinizi her gün fırçalamanız kadar önemlidir! Cildinizi her gün daha iyi hissetmek için, Dermalogica Temel Cilt Bakımı ile başlayın.


    Nasıl çalışır ?


    Tüm Dermalogica ürünleri; suni kokular, renklendiriciler, kurutucu (S.D) alkol ve cilt problemlerini tetiklediği bilinen Mineral Yağlar gibi içerikler kullanılmadan Amerika’da üretilirler. Dermalogica ürünlerini sadece Dermalogica profesyonel Cilt bakım terapistinizin Face Mapping® cilt analizi yaptıktan sonra size önerdiği şekilde kullanın.

    temel cilt bakımı sistemine ait tüm ürünler

içerikler

Water/Aqua/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Quillaja Saponaria Bark Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Melissa Officinalis Leaf Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Hydroxyacetophenone, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Propanediol, Citric Acid, O-Cymen-5-Ol, Disodium EDTA, PPG-5-Ceteth-20, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate

Ürün içerikleri zaman zaman güncellenebilir. En yeni ve tam içerik listesi için ürün ambalajına bakınız.

Ürün içerikleri zaman zaman güncellenebilir. En yeni ve tam içerik listesi için ürün ambalajına bakınız.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.