sadsad x
asdasd
Desert Essence Ürünleri

1978 yılında ABD’de kurulan Desert Essence, yalnızca en iyi bileşenleri kullandığı yüksek kalitedeki doğal  kozmetik ürünleri ile sağlıklı güzelliği herkes için ulaşılabilir kılıyor. Jojoba yağını ilk kez ürünlerinde kullanarak kozmetik dünyasına kazandıran Desert Essence; organik bebek ürünlerinden, yüz, vücut ve saç bakımına geniş ürün çeşitliliğiyle 35 yıldır her yaştan  kullanıcıya sağlıklı kozmetik ürünleri sunuyor. Minimum bileşenle maksimum fayda sağlayan Desert Essence, NPA Seal, USDA Seal ve NSF sertifikalarına sahip yüksek kalitedeki doğal ve organik ürünleriyle dünyada kozmetik sektörünün yenilikçi markası olarak tanınıyor.

    Desert Essence ürünlerinde kullandığı bileşenlerin  tamamının doğayla uyumlu, sürdürülebilir ve ekolojik olması konusunda çalışmalarının tüm aşamalarında büyük hassasiyet gösteriyor.

    Desert Essence, sağlıklı güzellik deneyimi sunan yüksek kalitedeki doğal ve organik ürünlerini yaratırken, yalnızca en iyi bileşenleri kullanıyor. Ürünlerin her biri beden ile uyum içinde çalışıyor ve tüm bileşenler ürünlerin üzerindeki etiketlerde yer alıyor.
    Desert Essence, dünyanın dört bir yanındaki sürdürülebilirliği destekleyen tedarikçilerden sağladığı doğal ve organik bileşenleri kullanıyor. Suni böcek, bitki ve mantar ilacı kullanmamak adına teminat imzalayan Avustralya Çiftçiler Federasyonu’nu destekliyor.     Basılı materyallerde geri dönüşümlü malzeme kullanılıyor. Dessert Essence ekibi, ofisteki bir odadan ayrılırken ışıkları kapatarak yıllık elektrik harcamalarını dengelemeye çalışıyor.
    Desert Essence ürün ve bileşenleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Desert Essence, bileşen tedarikçilerinin de bu kurala uymasını şart koşuyor.
Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.