2021 Yılının En Gözde 5 Dermokozmetik Ürünü

09 Mart 2021

2021 yılında en fazla tercih edilen dermokozmetik ürünleri sizin için derledik. Kullanıcılarının gözdesi olan ürünleri gelin hep birlikte inceleyelim.

Bioderma Pigmentbio Serisi

Cilt görünümü için en önemli noktalardan birisi cildin renk dengesidir. Karma ve hassas ciltler de çok sık karşılaşılan renk ve leke görünümleri önemsenmediği takdirde ileride daha da can sıkıcı bir hale dönüşebilir. Biorderma Pigmentbio serisi, cildin temizlenmesi, nemlendirilmesi ve cildin doğal renk dengesinin sağlanmasına yardımcı olma konusunda ürünlere sahiptir. Bioderma Pigmentbio leke görünümü bakım ürünleri cildinizin daha temiz ve aydınlanmış görünmesinde en önemli yardımcılardan birisi olacaktır.

La Roche Posay Saf C Vitamini Işıltı Veren Antioksidan Serum 30ml

İçeriğinde bulunan saf c vitamini sayesinde, yüzünüze berrak bir görünüm kazandırırmayı hedeflerken, cildinizin yaşlanmaya karşı en önemli yardımcılarından birisi olacak bir ürün. Sabahları yüzünüze, göz bölgeniz hariç olarak uygulayabilirsiniz. Eğer dışarıya çıkacaksanız, SFP 15’ten daha yüksek dereceli koruyucular ile birlikte kullanabilirsiniz. C vitamini sayesinde hem cildinizin yaşlanmasına karşı bakım yapmaya yardımcı olacak hem de cildinizin daha parlak görünmesini sağlayacak bir üründür.

La Roche Posay Hyalu B5 Dolgunlaştırıcı Serum 30 ml

Kırışıklık karşıtı bakımda öne çıkan ve uzun zamandır da tüketicilerin en çok tercih ettiği ürünlerden biridir.  İsmini içerisindeki B5 vitamini ve iki çeşit hyaluronik asitten alır. Bunlara ek olarak madecassoside içerir, yani cildin daha dolgun ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olacak  birçok mineralin etkili formüllerle bir araya getirilmesi sonucu ortaya çıkmıştır.

La Roche Posay Anthelios Age Correct SPF 50ml

Güneşten korunmak, aslında her cilt bakımının olmazsa olmaz bir parçasıdır. Cilt görünümü güneş ile doğrudan bağlantılıdır. Cildimiz D vitaminine, güneşten gelen ışığa ve bazı ışınlara ihtiyaç duyarken bazı ışınlardan da korunmalıdır. Bu dengeyi sağlamak, yani faydalı olanları geçirip zararlı ışınlardan koruyacak bir koruyucu elde etmek gerçek bir uzmanlık işidir. La Roche Posay Anthelios Age Correct ciltteki leke görünümünü ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olduğu gibi cildinizi güneşten en iyi şekilde korumaya yardımcı ürünlerden birisidir. Daha önce bahsetmiş olduğumuz La Roche Posay serumlaruyla aynı cilt bakım rutini içerisinde de uygulanabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.