sadsad x
asdasd
Tabia Ürünleri

 Tabia, doğanın en saf bileşenlerinden özelliklerini kaybetmeden yağ üreten teknolojileri kullanmaktadır. Böylece doğal destek ürünlerini en saf biçimde kullanma imkanına sahiptir. Bu öyle bir saflıktır ki vücudunuza sürdüğünüz yağlar içilebilecek saflıkta ve kalitededir. Yağların ve diğer ürünlerin içinde hiçbir kimyasal ek madde ve koruyucu bulunmamaktadır.

 Tabia ürünleri doğal özellikleri en yüksek seviyede saklanacak şekilde üretilmektedir. Bu süreçte hiçbir kimyasal çözümü kullanmadan günümüzde Dünya'daki en ileri teknoloji olan CO2 Ekstraksiyon yöntemi kullanılmaktadır. Bitki çekirdekleri ülkemizdeki üreticilerden toplandıktan sonra fabrikamızda yıkanıp, temizlenip kurutulduktan sonra ekstraksiyon yöntemi ile yağlar çekirdek ve yapraklardan ayrıştırılmaktadır.  
 CO2 Ekstraksiyon Yöntemi Nedir?
Bu yöntem bitkilerin öz yağlarını çıkarmak için kullanılan yeni bir yöntemdir. CO2 gazına belli bir oranda basınç uygulandığında sıvı hale dönüşür. Bu sıvının doğal ürünlere uygulanması sonucunda doğal yağlar üretilebilmektedir. Süreç sonrasında yağların içinde CO2 ile ilgili herhangi bir kalıntı kalmamaktadır. Bu yöntem ile yağ üretmenin bir diğer avantajı ise, bitkiler herhangi bir ısıl işleme maruz kalmadığından yağlar tam saflıkta ve niteliklerinden hiçbir kayıp olmadan üretilmektedir. 
 Tabia markasının tüm ürünlerine sitemizden online olarak ulaşabilir, indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.