Rosece Neroli Essential Oil 4 ml
%50
İndirim
Piyasa Fiyatı
300,00 TL
Satış Fiyatı
149,90 TL
    %50
    Tükendi
  • Rosece Neroli Essential Oil 4 ml

Rosece Neroli Essential Oil 4 ml

Barkod:8681535105204 Ürün Kodu : 66243 Üretici / İthalatçı firma bilgileri için tıklayın

Ürün Açıklaması

  • Çiçeksi, tatlı ve egzotik koku.
  • Cildi canlandırıcıdır.
  • Anti aging ürünlerin içinde kullanılır.
  • Cildin parlaklığını arttırmayı sağlar.
  • Son kullanma tarihi : 02/2024

%50
İndirim
Piyasa Fiyatı
300,00 TL
Satış Fiyatı
149,90 TL
Havale ile 3,00TL daha az ödeyin.
Stokta Yok

ORGAMYRA KOZMETİK BAKIM ÜRÜNLERİ SAN.
TİC. LTD. ŞTİ.

Adres: Beytepe Mahallesi 1752. Cadde No:12
İncek-Çankaya/ANKARA/TÜRKİYE
Tel: +90 312 4311002
Mail: magaza@rosece.com

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • İade Koşulları
  • Beni Ara
  • Rosece Neroli Essential Oil 4 ml

    Son kullanma tarihi : 02/2024


    Ürün Adı:
    Rosece Portakal Çiçeği Uçucu Yağı 4 ml


    Ürün Markası:
    Rosece


    Ürün Boyutu:
    4 ml


    Ürün Faydaları:
    • Çiçeksi tatlı egzotik bir kokuya sahiptir.
    • Adını, banyosunda ve eldivenlerinde kullandığı bilinen Neroli prensesinden almıştır.
    • Etkileyici kokusu 17.yy'dan beri parfüm olarak kullanılmaktadır.
    • Her cilt tipine uygun bir uçucu yağdır.
    • Cildi canlandırıcı etkileri ile anti aging ürünlerde kullanılmaktadır.
    • Cildin parlak görünmesine yardımcı olur.
    • Aromaterapide kullanıma da uygundur.

    • ESANSİYEL (UÇUCU) YAĞLAR; Milattan önce 3000 yılından beri kozmetikte kullanılan, bitkilerden buhar distilasyonu ve press yöntemi ile elde edilen esansiyel yağlardır.
    • Bitkilerin çiçek, meyve, kabuk, yaprak, kök, reçine ve odun kısımlarından elde edilebilir.
    • Bitkinin kendinden 100 kat daha güçlü etkilere sahiptir.

    Uyarı :

    • Esansiyel yağlar gözle temas ettirilmemelidir.

    Uygun Cilt Tipi:
    Tüm Cilt Tipleri


    Kullanım Şekli:
    • Buhurdanlıkta veya difüzerde kokulandırmada kullanılabilir.
    • Ciltte kullanımında mutlaka taşıyıcı, sabit bir yağa eklenerek doğru oranlarda kullanılmalıdır.

    Ürün Bileşimi:
    Citrus aurantium amara flower oil

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün, insan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Ürünlerin yabancı dildeki orijinal isimlerinin Türkçe'ye çevirilmesi ile ortaya çıkan anlamlardan firmamız sorumlu değildir. Kozmetik ürünler ilaç değildir, ilaç yerine geçmezler. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.