Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serum 30 ml
Ürün Fiyatı
629,90 TL

Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serum 30 ml

Barkod:8681529835223 Ürün Kodu : 67364 Üretici / İthalatçı firma bilgileri için tıklayın

Ürün Açıklaması

  • Cildin daha sıkı bir görünüme kavuşmasına yardımcıdır.
  • Cildi nemlendirir.
  • Kırışıklık oluşumuna karşı bakım sağlar.
  • Işıltılı ve canlı bir görünüm sunar.
Ürün Fiyatı
629,90 TL
Havale ile 12,60TL daha az ödeyin.
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • İade Koşulları
  • Beni Ara
  • Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serum 30 ml


    Ürün Markası:
    Bade Natural


    Ürün Boyutu:
    30 ml


    Ürün Faydaları:
    %100 doğal ve bitkisel içerik
    Akasya ağacından elde edilen Akasya özü; Cildin daha sıkı bir görünüme kavuşmasına yardımcıdır ve kırışıklık oluşumuna karşı bakım sağlar. Cildin nemlenmesini ve böylelikle doğal esnekliğinin korunmasını destekliyor. 
     
    Gerçek Doğallığa olan inancımız ve hayvan dostu üretim anlayışımızın sonucu:Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serum!
     
    Acacia özü ile, cilt üzerinde mimik, yaşlılık ve ince kırışıklık görünümüne karşı bakım sağlar. Acacia özünün yüksek doz nemi hapsetme özelliği, gül suyu ve aloe vera suyu ile daha da güçleniyor .Tüm gün nemliliği korunan cildin, daha elastik kalmasına katkı sağlanıyor.
     
    Neroli’nin enerjik dokunuşu ile ışıltılı ve canlı bir görünümün zemini hazırlanıyor. Yaşlanma karşıtı bakımın vazgeçilmezi olan Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serum cildin daha sıkı, daha pürüzsüz, daha elastik ve daha enerjik bir cilt görünüme kavuşmasına yardımcıdır.

    Kullanım Şekli:
    Cildinizi temizledikten sonra, yeterli miktarda serumu yer çekiminin aksine cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz


KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün, insan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Ürünlerin yabancı dildeki orijinal isimlerinin Türkçe'ye çevirilmesi ile ortaya çıkan anlamlardan firmamız sorumlu değildir. Kozmetik ürünler ilaç değildir, ilaç yerine geçmezler. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.