sadsad x
asdasd
Yes To Ürünleri

Yes to; 2006 yılında Amerikalı iki yakın arkadaşın doğal yollar ile üretilen sebze ve meyveleri cilt bakımı ve güzelliğinde kullanma fikri ile ortaya çıkan bir markadır.Doğal cilt bakım ürünleri sektöründe kısa sürede öncü marka haline gelen Yes To; ödüllü formülleri ile ABD, Kanada, İngiltere ve uluslararası en büyük parekendeciler arasında 25.000’den fazla mağazada yer almaktadır.

Yes to; sert kimyasallardan ve toksik içeriklerden arınmıştır. İçeriklerinin en az %95’i doğaldır

Yes to; paraben, kimyasal güneş koruyucu ve diğer zararlı içerikler içermez ve hayvanlar üzerinde test edilmez.

Yes to markası ürünlerine sitemizden online olarak ulaşabilir;  yenilikçi, eğlenceli ve etkili çözümler geliştirebilirsiniz

Sıralama seçin
Katalog Görünümü Liste Görünümü

 

Akne nedir? Neden oluşur?

Akne, sivilce, İngilizce adı ile Acne, tıbbi adları ile Acne Vulgaris, Acne Conglabata, Acne Fulminans, hayatın neredeyse tüm evrelerinde erkek, kadın, genç, orta yaşlı herkesi etkileyebilen tıbbi bir hastalığın adıdır.

Cadı Fındığı Witch Hazel nedir? Ne İşe yarar

Kozmetik ve güzellik ürünlerinde çok sık kullanılan cadı fındığı yani İngilizce adı ile Witch Hazel bitkisini tanıyalım. Hamamelis Virginiana latince adı ile bilininen cadı fındığı önemli bileşenlere sahip mucizevi bir bitki. 

Aloe Vera nedir? Faydaları nelerdir?

Aloe Vera adını sıkça duyduğumuz, bilinen ve çok kullanılan bir bitkinin adı. Kozmetik sektöründe de çok kullanınan bu bitkinin özellikleri ve faydaları nelerdir? Gelin birlikte göz atalım 

Hyaluronik Asit Nedir? Ne işe yarar?

Hyaluronik asit insan sağlığı için çok önemli bir molekül. Özellikle nem tutucu fonksiyonu ile bir çok  işleve sahip. Eklem sağlığından, bağ dokusuna kadar önemli rolleri var. Bunun yanında kozmetik alanında da çok sık başvurulan ve yararlanılan bir madde. 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.