Bioderma Photoderm AKN MAT SPF 30 Güneş Koruyucu 40 ml
%15
İndirim
Piyasa Fiyatı
739,00 TL
Satış Fiyatı
628,15 TL

Bioderma Photoderm AKN MAT SPF 30 Güneş Koruyucu 40 ml

Barkod:3701129803691 Ürün Kodu : 15106 Üretici / İthalatçı firma bilgileri için tıklayın

Ürün Açıklaması

Düzensiz ciltlere eğilimli, karma ve yağlı cilter için uzun süreli matlaştırıcı etkiye sahip güneş koruyucu
%15
İndirim
Piyasa Fiyatı
739,00 TL
Satış Fiyatı
628,15 TL
Havale ile 12,56TL daha az ödeyin.

Bioderma
Photoderm AKN Mat SPF30+

Karma ve yağlı cilter için uzun süreli matlaştırıcı etkiye sahip güneş koruyucu.

Cilt bir ekosistemdir

Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla güneşe karşı güvenli koruma sağlar. Formülündeki özel patenti sayesinde zararlı UV ışınlarına ve erken yaşlanmasına karşı korumaya destek olur.

Kullanım tavsiyeleri

Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe çıkmadan önce yüz bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulayınız. 2 saatte bir ve özellikle yüzme, terleme ve havluyla kurulama sonrası tekrar uygulanmalıdır. Gözlere direkt temas ettirilmemelidir.

Kimler İçin Uygun?

Düzensiz ciltlere eğilimli, karma ve yağlı cilt tipine sahip yetişkinlerin ve gençlerin kullanımına uygundur.

Hangi İçerikler?

Fluidactiv Patenti;

Bu patentli kompleks, sebum kalınlaşmasına karşı savaşarak gözeneklerin tıkanmasına karşı bakım sağlar.

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (49)
  • Tavsiye Et
  • İade Koşulları
  • Beni Ara
  • Bioderma Photoderm AKN MAT SPF 30 Güneş Koruyucu 40 ml


    Ürün Adı:
    Bioderma Photoderm AKN MAT SPF 30 Güneş Koruyucu 40 ml


    Ürün Markası:
    Bioderma


    Ürün Boyutu:
    40 ml


    Özet Bilgi:
    Düzensiz cilde meyilli ciltler için matlaştırıcı güneş koruyucu.


    Ürün Faydaları:
    Yüksek teknolojili Sun Active Defense™* patenti UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş içeriği ve UVB ışınlarına karşı etkili performansı ile güneşe karşı koruma sağlar.
    Benzersiz UV filtreleri ve patentli biyolojik koruma ile güneşe karşı cildin kendini savunma mekanizmasını güçlendirerek cildin erken yaşlanmasına karşı bakım sağlar.
    İçerdiği Fluidactiv™*** patentiyle cildin sebum dengesinin ve kalitesinin korunmasına yardımcı olurken cildi pürüzsüzleştirmeyi hedefler.
    Geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz.
    Gün boyu matlaştırıcı etki sağlar.
    Mükemmel bir makyaj bazıdır.
    Çok yüksek cilt ve göz çevresi toleransı sağlar.


    Kullanım Şekli:
    Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız.
    Güneşe çıkmadan önce yüz bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulayınız.
    2 saatte bir ve özellikle yüzme, terleme ve havluyla kurulama sonrası tekrar uygulanmalıdır.
    ​Gözlere direkt temas ettirilmemelidir.


    Ürün Bileşimi:
    AQUA/WATER/EAU, C12-15 ALKYL BENZOATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], CORN STARCH MODIFIED, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BRASSICA CAMPESTRIS/ALEURITES FORDII OIL COPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SILICA, DECYL GLUCOSIDE, GLYCOLIC ACID, BORON NITRIDE, SALICYLIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ECTOIN, MAN NITOL, XYLITOL, RHAM NOSE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARI DES, PROPYL GALLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 573]

     

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün, insan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Ürünlerin yabancı dildeki orijinal isimlerinin Türkçe'ye çevirilmesi ile ortaya çıkan anlamlardan firmamız sorumlu değildir. Kozmetik ürünler ilaç değildir, ilaç yerine geçmezler. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.
Tamamlayıcı Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.